maanantai 14. helmikuuta 2011

Aurinkoa, pakkasta, kuvia

Eteenpäin, sanoi pappa lumessa!
Se siitä "kevään tunnusta", pakkanen paukkuu ja parhaillaan mittari näyttää -29c. Jos jotain hyvää näissä tulipalopakkasissa, niin kaunista on! Ihania kelejä ulkoilla, kun vaan pukeutuu lämpimästi, ja pysyy liikkeellä. Kamera on ulkoillut aktiivisesti, pitäis varmaan jo vähän rajottaa tahtia...
Alla kuvasatoa viime päiviltä:
Jallis ja osmankäämin kuolema :)
Hulluilla on halvat huvit!
Täältä tullaan:
Lauantaina saatiin treeni- ja lenkkiseuraa Bonosta, joka on Helmin ja Lakun poika :) Koulun pihalla ensin tokoiltiin ja sen jälkeen mentiin metsään nauttimaan ihanasta auringosta. Kiitos Heidille, kiva kun kävitte!
Poika ja äiskä
Arttulan Lennokas Kaveri, eli Bono
Kaunis mies :)
Sunnuntaina olikin taas tiedossa "joukkohysteriaa" isolla jengillä. Toisin sanoen ulkoilua hyvässä seurassa, suuren koiralauman kanssa :) Mukana siis Päivi ja minä koirinemme, sekä Mari ja Nova bc Titon kanssa.
Sopu sijaa antaa! 8 koiraa mahtuu sujuvasti Toyotan lavalle. Ja olis se yhdeksäskin mahtunut, mutta Luna sai hampaineen matkustaa mun jaloissa.
Vapaa! Näin sitä mennään!
Lunalla ei hymy hyydy... :/
On koirat tarkkoja "laumastaan". Mun ja Päivin koirat ovat tottuneet toisiinsa, mutta Tito 8kk sai kyllä huomata olevansa uusi jengissä. Luna perinteiseen tapaan piti huolta turvavälistään, Jallis nosteli selkäeväänsä ja hätyytteli junnua kauemmas, Piski kertoi pojalleen olevansa lauman kingi ja taisipa Iitakin antaa tulisen suudelman. Ei siis mitään tappeluja, mutta selkeästi kerrottiin kuka on pahnanpohjimmainen.
Vauhdikkaan sopuisasti kuitenkin ulkoilut sujuivat, ja Titokin sai monta uutta kaveria sinnikkään yrityksen jälkeen :)
Kivan aktiivisia nämä viikonloput! Seuraavaa odotellessa...
Albumissa on taas uusia kuvia kyllästymiseen asti.

Ei kommentteja: