perjantai 18. helmikuuta 2011

Pakkaset paukkuu!

Kylmää! Tai ihan pirun kylmää!
Kokeet lähestyy uhkaavasti, ja pakkaset paukkuu sellaisissa lukemissa, että treenaaminen ulkona ei ole käynyt ihan päälimmäisenä mielessä. Eteisessä sitten ollaan väännetty pikkujuttuja, mutta se on puhtaasti sellaista puuhastelua.
Eilen kuitenkin napsahti kohdalle lottovoitto, kun päästiin Laamasen Mian kanssa lämpimään halliin treenaamaan :) Voi mitä luxusta! Ja hitsin hyvät treenit olikin! Ei niinkään, että koirat olisivat olleet erityisen hyviä, tai minä, vaan itse treenit olivat hyvät. En pidä treeniplokia, mutta vähän muistiin mitä tuli puuhattua.
Ensin Helmi. Ruutu. Vieras paikka, keltaiset kulmamerkit, ja matala piste. Ruudussa valmiiksi wubba. Käskytyksellä otettiin, ja ihan oikeaan paikkaan päätyi :) Ei upeasti, eikä näyttävästi, mutta jee! Tämä kun on ollut Helmin kompastuskivi aina. Se on vähän sellainen puusilmä :D Pari toistoa vielä, ja saatiin vauhtiakin lisää. Idari. Tehtiin täysin kokeenomaisesti. Liikejärjestys istu-maahan-seiso. Istuminen meni seisomiseksi (tätä on ollut ilmassa viimeaikoina), muut hyvin. Olen tyytyväinen! Päälle istumisia, pienellä avulla ok. Ohjattu. Eka merkki oli huono. Otettiin uudelleen ja sit koko liike jees. Tiedän. Kokeessa on vaan yks yritys. Metallinouto Mian kapulalla oikein hyvä. Sitten Helmi tauolle.
Jallis. Jallista hiukan jänskätti uus halli. Riehuttiin hetki patukan kanssa, ja se siitä jännityksestä :) Ruutu. Eka ruutu voi-tyyliin ilman lätkää. Oli hieno! Jee! Sitten muutama toisto merkin kautta lätkälle. Kerran maahan saakka. Hienoja oli. Liikkeestä istumisia. Itse istumiset ok, otettiin käskytyksellä. Taaksekävelyä ei vielä kestänyt vieraalla paikalla, niitä sitten treenattiin. Ja onnistumisia saatiin. Metallinouto Mian kapulalla. Hiukan oudoksui vierasta esinettä, palautusvauhti hidas. Vauhtinoutoja päälle :) Luoksetulon stoppia siivekkeen kierrolla. Luulipa sitä sitten hypyksi ensin... Pöhkö. Koitin luoksetuloa liikkeenä, mutta sitä ahisti taas kovasti, joten treenattiin Mian neuvoilla peruuttaen sekä seisomisia että maahanmenoja. Katsotaan mitä tulee :) Jallis ei tainnut tehdä muuta.
Helmi takas halliin ja Winin kanssa paikallaanolot. Ensin istuminen. Tämä oli hyvä! Ajasta en tiedä, ehkä minuutti? Sitten perään makuu. Kesti häiriökäskytykset hyvin. Makuu ok ja hyvin malttoi pysyä maassa kun palasin viereen. Toinen makuu perään, jossa Mia teki häiriökävelyt pariin kertaan. Toimii. Ohjattu uudestaan. Nyt hieno merkkiä myöten! Luoksetuloa. Mun syvyysnäkö tökki pahasti ja stoppasin väärään paikkaan, mutta Helmi toimi ok. Tehtiin siis kokonaisena. Vielä uusinta ja loppuun yks suora.
Viimeiseksi Luna. Tarkoituksena nostattaa kierroksia, ja testata tuleeko koeongelmat esille. Ja tulihan ne! Ruutu. Eka tyhjään. Paikka ihan hukassa, tarjosi vaan kaikkia kulmamerkkejä jne. Toinen parempi. Sit lätkälle toistoja. Täytyy olla tarkkana ettei tule palkkaa vastaan... Liik. istuminen oli hieno. Se me osataan! Mia taputti meille ja häiriköi :) Lunan silmät paloi, mutta malttoi mielensä. Sitten seuraamista käskytyksellä. Voi pienen koiran pääparkaa, kun siellä on niin paljon kierroksia. Alkoi vinkumaan taas. Askelsiirtymiin hyvä huomio, että tekee paremmin ilman mitään käskyä! Metallinouto muuten ok, mutta pitihän sille kapulalle taas murista... Sitten luoksetuloa, jossa stopin jälkeen Mian käskyllä lähti valumaan. Tätä treenattiin sitten. Lopuksi vielä kakeja takapalkalla. Mia oli palkanvartijana :D Kyllä kuului päästä "raks raks" kun joutui pohtimaan millä hitolla sen palkan saa! Aivan sairaan hyvät treenit Lunalle! Se kun käy kauheilla kierroksilla, eikä osaa suunnata niitä kierroksia oikeisiin toimintoihin. :)
Tätä lisää! Miljoonat kiitokset Mialle tästä mahdollisuudesta ja loistavasta liikkuroinnista!

2 kommenttia:

Nova kirjoitti...

Kuulostaaa kivoilta ja toimivilta treeneiltä. :)

Unknown kirjoitti...

Ihana Mia, kun otti sut mukaan treenaamaan luxus olosuhteisiin. :D