tiistai 22. helmikuuta 2011

Helmi ressukka

Onneksi koirat elävät hetkessä, eivätkä osaa jännittää etukäteen asioita. Perjantaina huomasin Helmillä nisäkasvaimen takimmaisessa nisässä. En tiedä millä aikavälillä se oli sinne ilmaantunut, mutta mitä ilmeisimminkin se kasvain oli "riehaantunut" viimeisen juoksun myötä. Siispä maanantaina hurautimme luottolääkärimme luo näytille, ja tänään aamulla Helmi olikin jo leikkauspöydällä!
Helmiltä poistettiin kasvaimen lisäksi myös kohtu, joten nyt on vatsanahka täynnä tikkejä. Kovasti oli Helmi kivulias operaation jäljiltä tuhdista kipulääkityksestä huolimatta. Se käveli koko päivän leikkauksen jälkeen, ja vasta myöhemmin illalla rauhottui nukkumaan. Nyt hoidellaan Helmi kuntoon! Paljon lepoa ja hellyyttä tablettien lisäksi, niin eiköhän se siitä taas iloksi muutu.
Pahalta tuntuu kun toinen on kipeä, mutta Helmin parhaaksi nämä ikävyydet kuitenkin tehtiin. Onneksi meillä on niin ihana eläinlääkäriystävä, että luottavaisin mielin koiran hänen käsiinsä aina antaa. Ja varmasti luottavaisin mielin myös Helmi menee seuraavallakin kerralla Katin ovesta sisään :)

2 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Niin kauniisti olit kirjoittanut potilaasta, että itku pääsi :´(

Pikaista paranemista Helmille ♥

Päivi Nietosvaara kirjoitti...

Helmille pikaista paranemista. Kunhan tikit on pois niin likka painaa taas metsässä entisellä vauhdilla. Matti tosin varmaan suree, kun morsian ei enää koskaan tuoksu superihanalle. :(