keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Helmatit 3kk

Hyviä uutisia: Jaden pissanäyte on puhdas, jee jee! Tässä vaiheessa saadaan vähän huokaista. Antibiootteja jatketaan vielä viikon ajan.
Kiirettä on pitänyt, mutta tänään ehdittiin sentään tokottaakin Mian kanssa. Ensin Helmi. Se pursui virtaa! Luoksetuloa sivulle, tunnarin noutoa ja -sivulle palautusta, ruutua ja hyppynouto vinkupallolla :D Sitten Luna. Tehtiin vähän kaikkea. Ekaa kertaa otin hypyn seisomisen niin et kävelin sivulle saakka, ja loistava oli :) Seuraamista häiriössä taas, hyvin alkaa kestää. Ruutua palkaksi. Jade vikana. Se on aika pro sivulletulonsa kanssa. Tarjoaa sitä jatkuvasti namin toivossa, ja jos ei heti palkka tule, niin sitten koitetaan maahanmenoa :D Hassu pentu, loistava keskittymiskyky ja fiilis! Täytynee alkaa opettaa uusia temppuja, kun niitä niin mielellään tekee :) Esimerkiksi oman nimen vois opettaa ;) Se luulee edelleen olevansa nimeltään "pentupentupentu"
Ulkoiltiin päivällä pikaisesti Anerion jäällä. Haroituskuvia mun hurtista, sekä Donnasta ja Sheenasta albumissa.
Onnitteluja 3 kuisille lapsukaisille! Kiitos omistajille kivoista kuulumisista ja kuvista :)
Masa ja "isoveikkansa" Pörri
Kiia
Jope
Kasper

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi! Helmatteja! Ihanaa kuulla ja nähdä heitä vaikka vain näin netin kautta!

Kati ja Viumatti Pinto

Päivi Nietosvaara kirjoitti...

Mä näin tänään Pilkun. On edelleen ihanan avoin ja reipas. Räksytti vähän isukilleen, kun isukin eturauhasia tutkittiin. Meinaskohan, että kyllä mustakin tulee yhtä suuri ja mahtava, kun isoksi kasvan.