maanantai 2. helmikuuta 2009

Sunnuntaina paimennettiin

Paimenneltiin sunnuntaina isolla porukalla. Treenaavia koiria taisi pellolla olla 6 (+ turistikoirat) Vielä kun osa koirista treenasi kahteen kertaan, niin aikaakin kului aikalailla. Sain ulkoiluttaa Joskin valtaisaa kameraakin :) Lunan toinen persoona oli tällä kertaa mukana treeneissä. Ekalla kerralla likka oli ihan asiallinen kai, mutta toinen kerta menikin sitten luimuiluksi. Otettiin ensin hakuja pitkän matkan päästä. Luna jätti kaaren vajaaksi, ja kun sitä hinkattiin muutama kerta, menikin biorytmit sekaisin taas... Aloitettiin myös poispäin ajo harjoitukset. Koska uusia asioita tuli, ja Lunsku oli epävarma, päätti se aloittaa luimistelun taas :( Se osaa sitten olla niin säälittävän ressukan näköinen, kun sen pään ottaa! Noh, nyt jo kaava tiedetään, se reagoi aina uusiin tilanteisiin näin, ja kun vaan harjoitellaan ja harjoitellaan, se alkaa taas nousta suostaan, ja sitten siitä tulee taas varsin taitava :) Eli jatkoa seuraa!
Jadekin pääsi taas rilluttelemaan lampaiden perässä takinhelmat hulmuten. Ja päättäväisenä meni eteen pysäyttämään ilmeellä "koittakaakin tulla mun ohi" :)
Joskille kiitos hienoista kuvista!
Lauantainen kuva pikkuväen touhuista :) Nuuka mittelspitz ja booterlollie vauvat
Helmi 10 vuoden kuluttua :D Tai lenkkeiltyään -16 asteen pakkasessa...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi hitsin hitsi. Pin haluaa kanssa paimentaa!!! Tahtoo! Se huutaa. Juttelin työparin kanssa (entinen teurasautokuski), ettei täällä päin ole isoja määriä lampaita kuin Köyliössä. Sellaisia siis, mitkä eivät ole liian kesyjä. Höh.

Taidetaan sitten vaan tyytyä muihin lajeihin.
Mitä Helmateille kuuluu? Isäntä ja emäntä Helmatit, kertokaa! Tahtoo tietää!

Kati ja Viumatti eli Pinto

Mia kirjoitti...

Paljon harmaita hapsia pentusista jäi Helmille..! :D Loistava kuva!

henna säävälä kirjoitti...

Kiia (Kaisa) tytölle tänne pohjoiseen päin ainakin kuuluu erittäin hyvää, reipas ja rohkea pentunen, ja virtaa on vaikka muille jakaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla Kiiasta! Kiia oli toinen pennuista, mistä löytyi mukavaa sähinkäistä :-D Canis-lehdessä olikin juoksukontaktista:sta juttu. Kai Kiiakin sitten lentää puomin päästä päähän tulevaisuudessa (*vink vink*). Fiksu tyttö se Kiia the agility-pentu.
Kalle oli toinen sähilkäinen. Terveisiä Kallelle Kotkaan!

Kati ja Pinto

Anonyymi kirjoitti...

^
Oho, tulipas vähän muokattua tekstiä ja sinne käi jotain ylimääräistä...

Kati, joka lähtee nyt metsään Pintosen kanssa