perjantai 27. maaliskuuta 2009

Jaden pissa-asiat ja ulkoilua :)

Jade on nyt ollut reilun viikon ilman lääkkeitä, ja mikä parasta, myös ilman oireita :) Keskiviikkona vietiin taas kerran näyte, joka olikin onneksi puhdas! Hiphei! Edelleen peukutetaan kaikilla mahdollisilla tavoilla, et virtsis-murheet olis mennyttä elämää. Ensi viikolla otetaan vielä rakosta punktionäyte...
"tanssii pentujen kanssa" Jade ja Sheena
Melkoinen ryhmärämä :) vas.Hippi, Jade, Helmi, Nuuka ja Luna
Tytöt ovat saaneet ulkoilla kavereiden kanssa oikein urakalla viime päivinä :) Keskiviikkona kävi Anette Raijan ja Ritvan kanssa täällä. Treenattiin vähän ja lenkkeiltiin. (kuvia)
Torstaina käytiin Suomusjärvellä Donnan ja Sheenan kanssa ulkoilemassa. Hyvin tuli jengi toimeen keskenään. (kuvat täällä) Illalla käytiin vielä Somerolla treenaamassa Marikan luona. Hyvin meni tyttöjen treenit!
Tänään kirmattiin santakuopilla Marikan poikien kanssa. Koirilla meni lujaa hankikannolla, ainoastaan Hippi ja me ihmiset jouduttiin rämpimään ;) Mut kivaa oli! Ja ylläripylläri, kuviakin tuli taas "pari".
Illalla Nina kävi hieromassa Helmin. Voi että miten onnellinen se oli, kun nuoriso teljettiin makkariin, ja hän sai jakamattoman huomion! Olihan sillä takapäässä jumeja, niinkuin epäilinkin. Ensi viikolla hän saa seuraavan nirvana-hetken :)

2 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Kiitos viimeisestä!
On nuo sun kuvat kyllä kertakaikkisen hienoja!!

Toivon ja uskon, että Jaden vaivat on nyt muisto vain...

Donna on kateudesta vihreänä takakoipensa kanssa, Helmin saamasta käsittelystä :D

Mallu ja pojat kirjoitti...

Kiitos ihanista kuvista ja loistavasta lenkki & treeniseurasta :)