sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Viikonlopun äksönit

Luna seuraa
Lauantaina treenattiin Marikan ja poikien kanssa koululla. Koirat oli ihan hyviä. Lunan kanssa seuraamista hihnalla ja ilman, jäävät ja luoksetulo nyt ainakin. Seisominen on hieno, maahanmeno olikin kadoksissa ensin, kun seisomisliike on niin kiva... Ai niin, ja lyhyt paikallaanolo Hipin kanssa. Helmi teki vähän seuraamista, istumisen ja ruutua. Ruutu on murheenkryyni... Jade kävi tietysti myös hillumassa. :) Marikan avulla saatiin otettua luoksetulokin. Keli oli upea ja kuvia tuli otettua hirmuisesti. Ne on nähtävissä Marikan albumissa :)
Jade ja patukka :)
Helmi seuraa
Nuukan hymy :)
Sunnuntaina käytiin Kössin ja Tyyran kanssa ulkoilemassa. Upea keli jatkui tänäänkin! Koirat kiisivät sujuvasti hankikannolla, vähän kurjin seurauksin tosin. Kova hanki teki tepposet ja illalla kipeitä tassuja oli yhdellä jos toisella. :/ Kivaa oli kuitenkin! Kuvia otettin kahden kameran voimin, niitä voi käydä katselemassa Kehveleiden albumista.
Jaden mielestä isot koirat on niiiiiin ihanii :)
Luna ja Helmi spiidaa
Uteliaat ihmettelee Helmin touhuja...

4 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Tanja, meidän pitää jatkojalostaa tuota TOKO ON KIVAA-paitaa... Pitäisi saada kuvaatua ne kaikki epätoivoisimmat tilanteet ja tehdä niistä kooste tuon tekstin alle. Ne kaikki ohjaajien epätoivoiset ilmeet :-P Yks voisi olla se meidän hyppy-maahan-kuva... Tai kun mä tallaan koiran varpaalle seuraamisessa... Tai Lunan evvk-paikallaanolo, tai Pinton silppurinouto jne jne. Tai ohjaajan ilme, kun kuulee saaneensa lähes ykkös-tuloksen (vain puoli pistettä puuttuu). Kyllähän näitä TOKO ON KIVAA-tilanteita on miljoona. Kamera laulamaan!

Päivi Nietosvaara kirjoitti...

Kylläpäs Luna seuraa hienon näköisesti. Lupaa menestystä kisasta.

Anonyymi kirjoitti...

Onpas Jaden jalat kasvaneet! Arttu kommentoi, että Jade on jo melkein bordercollien näköinen :)

Mia kirjoitti...

Huisin hienoja kuvia! Hyvältä näyttää teidän porukan hommailut, ilmottele kun pääsen ihailemaan teidän kokeessa menoa. Toukokuu on kouluton ja työtön, joten sillon ehtii viikonloppuina varmaan mukaan reissuun. ;)