tiistai 17. maaliskuuta 2009

Kuulumisia...

Duracellien päivittäjä on vallan laiskistunut blogituksen osalta... Meillä on ollut hyvin rauhallista, pikku tokoilua ja lenkkeilyä joka päivä. Lunalla on paikallaanmakuussa tehokuuri, se tuntuu olevan niiiiin vaikeaa ja paineistavaa sille. Helmillä perus ylläpito treeniä vaan. Pitäis alkaa rakenatamaan sille tunnaria pikkuhiljaa. Ja Jade pompsahtelee sivulle-leikkiä ja maahanmenoa, uutena myös seiso-käskyä. Leikkimistä ollaan patukalla myös harjoiteltu, se on pennun mielestä hurjan kivaa :) Mitä nyt puruote on huono, kun suusta hampaita putoilee niin että rapina kuuluu :D
Jaden kanssa käytiin taas viime tiistaina tohtorilla. Siltä otettiin puhdas virtsanäyte neulalla ja ruiskulla suoraan rakosta ja uusi verinäyte myös. Kunnon tulehdus sillä oli taas/edelleen :( Nyt se saa tehokuurin sulfaa, toivotaan että se vihdoinkin alkais auttaa! Nyt pitäis saada selville, että onko sillä sama tulehdus päällä, vai uusiiko se välittömästi kun kuuri loppuu...?
Jotain kuviakin on tullut taas räpsittyä... Aurinkoisia kelejä odotellessa...

2 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Katos, isi Mattikin oli pääsyt kuvaan! Iita on hurmaava pentu. Se havuleikkikuva on hieno! Mahtaisko colliepennun omistaja haluta läjän vanhoja Colliesanomia? Vuosikertoja en muista katsomatta, mutta tarjolla olisi jollekin halukkaalle. Ei maksa mitään. Voin tuoda seuraavalla Kiikalan käynnillä tai johonkin kokeeseen. Mulla on kauhee siivoomisvimma = nurkat tyhjiksi.
Pupujussikuvat olivat kanssa hauskoja!
terv Kati ja Pinto

Anonyymi kirjoitti...

Voi kuinka iso ja kaunis Jadesta on tullut! :) Sehän on kuukaudessa kasvanut mielettömästi!
Galleriassa oli kans kivoja kuvia paljon ja ihania kuvia Iita-pennusta. <3