keskiviikko 31. joulukuuta 2008

Hyvää Vuodenvaihdetta!

Pennuilla kävi eilen mukavia vieraita, kun Saaren lapset kävivät niitä palluttamassa ja leikittämässä. Kuvia on taas lisätty albumiin.
Illalla olikin ohjelmassa hauskanpitoa isolla porukalla. Jade oli vähän järjestellyt asioita sillä välin kun olin poissa kotoa. Kolme pennuista oli olkkarissa Lunan kanssa, Jade loppujen kanssa makkarissa leikkimässä, ja Helmi iloisena ovella vastassa! Onneksi ei ollut sattunut mitään. Pentulan ovelle järjestyi tukevampi portti alta aikayksikön ;) Kiitosta vaan! Pitihän koko joukon tietysti päästä sitten vielä rilluttelemaan ympäri kämppää, mun valvovan silmän alla tällä kertaa...
Jade on ensimmäisellä lääkekuurillaan :( Sillä alkoi tosi ikävä virtsatulehdus. Eilisen päivän se kykki ja kykki, välillä sai vähän pissaa tulemaan, välillä ei mitään. Vinkui ja vaelsi ja koitti pissata. Onneksi saatiin heti antibiootit puhelinreseptillä, ja tänään onkin ollut jo parempi päivä.
Pikkuiset saivat tänään ensikosketuksen ulkoilmaan! Reippaita olivat, ihan ensihetket hämmästeltiin, että mikäs juttu tää nyt on :) Ulkoilua kesti ehkä 5 min.
Tänään sitten rytisee ja paukkuu... Helmi ei välitä raketeista, eikä tuo pikkuinenkaan ainakaan vielä ole mitään huomannut. Luna-parka taas sitten majottui tiiviisti kylppäriin pyykkitelineen alle piiloon... :/ Onneksi on sentään siellä "rauhassa". ts. ei juokse hermostuneena ympäri kämppää... Toivotaan että pauke loppuu ensi yön aikana, sillä innokkaimmat (idiooteimmat) ovat paukutelleet jo monena iltana...
Vauhdikasta Uutta Vuotta 2009!
Tämä vuosi oli mielenkiintoinen, paljon ehti sattua ja tapahtua. Mm. Helmi aloitti kisauransa niin tokossa kuin agilityssä, Lunan kanssa tutustuttiin ja sytyttiin paimennukseen oikein kunnolla, puhumattakaan loppuvuoden perheenlisäyksistä kuuden Helmatin ja yhden Jaden verran! :) Hieno vuosi, saapa nähdä mitä tuo vuosi 2009 tuo tullessaan!

4 kommenttia:

henna säävälä kirjoitti...

Oikein hyvää Uutta Vuotta koko poppoolle!!! :) toivottaa: Henna ja Caci

Päivi Nietosvaara kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta suloisille Helmateille sekä pikku riiviö Jadelle. Iloiset Uuden Vuoden toivotukset myös isommalle väelle, Helmille ja Lunalle sekä koko paletin koossapitäjälle Tanjalle.
Terv. Röysynkulman taitavat paimenet

Soile kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta
teille kaikille.

Ei niitä naperoita kyllä mikään hetkauta. Vaikka ulkoilutuokio olikin ihka uusi kokemus, niin hurjasti vaan talventörröttäjien kimppuun :) :)
On ne vaan niin reippaita!

Puss och Kram, Jade

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta teidän laumalle! Nähdään huomenna! Ihanaa päästä pallottelemaan Helmatteja ja Jadea! Katsotaan mihin tuo isäntä iskee silmänsä :-P Vai löytääkö Helmi heti rapsuttajansa...

Kati ja Pinto