sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Vauvat valtaa alaa

Nyt on sitten mun makkari vaihtunut kokonaan pentulaksi :) Pennut kömpivät jo sujuvasti pois laatikosta, ja lattia-alaa käytetään hienosti hyväksi. Leikki alkaa aika-ajoin jo muistuttaa koiramaista painia ja äänivarojakin kakruilta löytyy. Myös kulmahampaat on tullut näkyviin. Pikku enkeleistä alkaa kuoriutua pikku piraijia ;)
Luna on niin ihastunut pentuihin, että varmasti kuvittelee olevansa ihan yhtä pieni. Koska typerä portti on tiellä, pitää leikkiä sen raosta :)
Eilen käytiin paimentamassa Lunan kanssa pitkästä aikaa. Viimekerran hieno meno oli muisto vain, tällä kertaa likka nössöili oikein urakalla taas. Ja todistettavasti pieni booterkollie voi yrittää piiloutua jopa aitatolpan taakse, jos tarpeeks alkaa ahistaa ;) Hassu koira! Noh, eiköhän täältä taas nousta :)
Matin poika Zici on saanut tänään ensimmäisen ykköstuloksensa tokon ylimmästä luokasta! Aika huimaa tahtia nuorella koiralla! Päivin blogissa on kerrottu tarkemmin :)
Lisäsin taas kuvasaastetta tänne.

2 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Voi että, noita Lunan ilmeitä ... On sitten florapurkki tai pikku penneli!!

Vi ses och hörs ... :) :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi! Kunpa voisin seurailla noita joka päivä. Nyt en voi edes kuvia katella aina päivän päätteeksi tai aluksi. Tietsikka hajosi. Lainaan isännän konetta silloin tällöin. No, ainakaan ei tule notkuttua netissä :P

Kati

Leikihän sitten kovasti pennosten kanssa...