torstai 25. joulukuuta 2008

"Joulurauhaa"

Joulurauha on ehkä viimeinen sana kuvaamaan meidän joulua ;) Vilinää ja vilskettä riittää, kun 9-päinen lauma touhuaa! Pentulassa laajennettiin "reviiriä" tänään koko talon alueelle, eikä kukaan jäänyt miettimään portin auettua :) Arkoja nämä kakarat eivät ainakaan ole, vaan uusiin paikkoihin ja tavaroihin tutustuttiin hännät heiluen. Jope tietysti osasi paikallistaa hienosti koiranruokakaapin keittiössä! Aikamoinen nenäkoira :) Ja sama meno jatkui kunnes uni yllätti pikkuiset.
Tässä sitä Joulurauhaa kuvien muodossa:
Myös muilla koirilla on äksöniä riittänyt. Lenkkeilty ollaan joka päivä metsässä, santakuopilla ym. Jade kulkee hienosti mukana. Automatkatkin sujuu kuin vanhalta konkarilta. Remmissä kävelyäkin ollaan harjoiteltu pieniä pätkiä kerrallaan, yksin ja yhdessä muiden kanssa. Tänään käytiin vaa'allakin, Jade painoi 4,9kg.
Lunan kanssa käytiin tiistaina paimentamassa. Tälläkertaa hän ei yrittänyt piiloutua aitatolpan taakse ;) Paljon mukavampi fiilis jäi, kuin edellisellä kerralla. Pentu kävi myös pellolla lampaita katsomassa. Tosin hän oli enemmän kiinnostunut Villestä, joka on SUURI ja MAHTAVA ja NOPEA PAIMEN, melkoista Idoliainesta siis :)
Helmi alkaa olla sitä mieltä, että lapset ovat jo aika kauheita hirviöitä. Syöttämässä käy niitä muutamia kertoja päivässä, mutta muuten se ei oikein tahdo viihtyä niiden revittävänä. Yöksi olen laittanut sen pentulaan, mutta kahtena viimeisenä yönä se on tullut portin yli olkkarin puolelle nukkumaan. Lisäilen pentujen ruoka-annoksia pikkuhiljaa, niin Helmi pääsee helpommalla.
Että tällaista Joulua meillä tänä vuonna :) Hirmuinen määrä uusia kuvia lisätty albumiin.
Tässä vielä pari kuvaa eiliseltä.
Tuleva paimenkoira?

4 kommenttia:

Päivi Nietosvaara kirjoitti...

On noi kaikki niin söpöjä ja ihania, että mun on ihan pakko tulla niitä kohta kattomaan. Mitäs jos treenattaisiin sunnuntaina ja katteltais pentusia. Soppiiko?

Päivi N

Tanja kirjoitti...

Erittäin hyvä suunnitelma! :)
Soitellaan!

Soile kirjoitti...

Kiitos Tapaninpäivänkaffeista!!

Olihan se meno ihan sitä, mitä näistä kuvistakin voi päätellä :) :)

Anonyymi kirjoitti...

Onpa sattuma että Jade tuli sun luo :o) Joku päivä ennen kun luin Päivin blogista että on tullut teille, laitoin omaan blogiin kuvan Jdesta ja Creamista, minä kun tykkään erikoisen näköisistä koirista ;o)
Onnea pennelistä, nähdään varmaan viimeistään keväällä :o)

t.Anja Lehtiö