maanantai 29. joulukuuta 2008

Meijän touhuja...

Meno jatkuu hurjana bortsulauman kanssa. Pennut alkavat olla melkoisia villieläimiä. Lelut, sisaret (ja ihmiset!) saavat kyytiä, ja välillä otetaan miehestä mittaa oikein urakalla :) Vaanimistakin on jo harjoiteltu, tosin hyökkäys ei aina lähde ihan siihen suuntaan kuin piti! Aikaa noita nappuloita seuratessa saisi kulumaan ihan kuinka paljon vaan, on ne niin mainiota.
Toiset madotuksetkin on jo takana.
Luna alkaa pikkuhiljaa ymmärtämään että Jade on tullut jäädäkseen. Pakko kai sitäkin on sitten sietää... Mitään suuria rakkaudentunnustuksia ei vielä ole sadellut Lunan suunnalta, mutta muutaman kerran ovat jo leikkineet yhteisellä lelulla, ja samalla pedilläkin ovat nukkuneet :) Helmi kyllä hoivaa Jadea niinkuin omaansa. Se on liiankin kiltti. Pentu käyttää toisen ystävällisyyttä sumeilematta hyväkseen, ja pitää Helmiä lelunaan. Repii hännästä ja roikkuu kauluksissa. Nukkumaan se asettuu useimmiten Helmin hännän (tai sen mitä siitä on jäljellä!) päälle.
Eilen Jade sai aamupäivällä kivan kaverin, kun 3 kuinen Freya käväisi meillä. Hetken alkuhämmästelyn jälkeen lapsilla olikin oikein hauskaa keskenään :)
Uusia kuviakin lisäilin taas.

1 kommentti:

Soile kirjoitti...

Apua!!
Uskaltaakohan sinne tullakkaan...? On tuo sellainen lauma!

Ei vaiskaan...Nähdään :)