lauantai 20. joulukuuta 2008

Joulu lähestyy...

Jouluaattoon on enää neljä yötä... Tänä vuonna en ole tehnyt minkäänlaisia jouluvalmisteluja. Päivät kuluu kuin siivillä yhdeksän koiran kanssa :) Jouluvalojakaan ei voi laittaa ikkunoihin, koska pistorasiat on lattianrajassa, ja meillä asuu nykyisin varsinainen Puuha-Pete! Saattaisi olla johdot vaarassa ;)
Helmin lapset touhuilevat päivä päivältä enemmän. Aamuisin varsinkin on meno hurjaa! Tänään pennut saivat ensimmäiset maistiaiset myös nappuloita. Nekin hukkui jauhelihan kanssa hetkessä pupsien mahoihin. Pissat alkavat osua kokoajan useammin papereille, taitavat olla fiksuja ipanoita :)
Uusia kuvia löytyy taas albumista, siellä on myös uudet "passikuvat" pikkuisista.
Jadella on riittänyt äksöniä! Joka päivä ollaan autoiltu kerran-pari pieniä matkoja. Parilla viimeisellä reissulla likka on tyytynyt kohtaloonsa ja matkustanut hienosti ilman kiljumista :) Nopeasti tuo oppii! Kaikista ihmisistä se tykkää hirmuisesti, samoin ruuasta. Joka paikkassa on liikkunut rohkeasti ja kotona on oikea Duracell-pupu ;) Lelut saavat aikamoista kyytiä, samoin Helmin häntä. Helmi otti Jaden heti laumaansa, mutta Luna ei voi sitä vieläkään sietää. Toimeen tullaan, koska on PAKKO... No, aika auttaa...
Päivällä käytiin isolla joukolla metsässä. Jade oli melkein koko matkan mun sylissä ja katseli sieltäkäsin muiden menoa. Muutaman kerran päästin sen juoksemaan, kun isoimmat ja vaudikkaimmat olivat turvallisen matkan päässä. Kaikkia suuriakin koiria se tervehti reippaasti, saapa nähdä mikä hirmu tuosta tulee vielä... Kehveleiden albumissa on joitain kuvia.
Ulkoilun jälkeen uni maistui :)

1 kommentti:

Soile kirjoitti...

Voi voi voi söpöläisiä!
Ja "tädin-pikku-Kalle" siellä söpönä kurkkii...

Hippasen taas nauran Lunaa. Yhteiskuvassa näyttää kyllä mielipiteensä. Pers päiten .. valtaistuimellaan :) :) :)