sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Helmi 4 vee!

Helmipienikullannuppumurmelikaikkienkaveri täytti tänään jo 4 vuotta! :) Bileitä meillä ei pidetty, mutta sensijaan leikittiin aamulla tokotusta koulun kentällä. Vauhtia oli vaikka muille jakaa. Helmi saa illalla vielä kunnon luun, olkoon siinä hänelle lahja :)
Kaksi tehokasta poikaa pitää täällä huolta siitä, ettei arki käy turhan rauhalliseksi :) Matti Jr ja Kalle touhuilevat täällä, ja ovat niin ihanan reippaita koiranalkuja. Kalle löysi jo oman ihmisensä, Matti odottaa vielä himoharrastajaa, sillä hän on päättänyt lähteä isänsä jalanjäljille! Vasen korvakin oli tänään jo lupaavasti pystyssä ;)
Tänään treenailtiin tyttöjen kanssa oikein urakalla. Aamupäivällä tokoiltiin. Luna on edistynyt aika mukavasti pienen ajan sisällä :) Kestävyyttä on tullut lisää, ja intoa piisaa. Helmin kanssa tehtiin vähän AVO-liikkeitä, kun saatiin peruutuspaikka ensi sunnuntain kokeeseen. Helmi on kyllä innokas, mutta myös kehittänyt päässään monen näköisiä variaatioita liikkeisiin ;) Jade sai harjoitella sivulletuloa ja -oloa :)
Päivällä sitten päästiin paimentamaan Lunan kanssa. Tuli treenattua koiran lisäks omat äänihuulet ;) Kivaa oli meno tänään, ja kerta kerralta likka alkaa näyttämään enemmän paimenelta. Tehtiin hakuja, nyt Päivi seisoi lampaiden luona, ja Luna toi ne silti MULLE, jippiiiii!!! Muutenkin se oli harjoituksissa ihan pätevä, ja fiilis on hieno. Sil on oikeesti kivaa :) Ja niin mullakin :) Jade sai katsella Villen touhuja, ja kyllä se vaan etäopiskelikin antaumuksella! Helmi pääsi treenaamaan paikallaanoloa Villen ja Ritan keskellä. Kiitos Päiville hyvistä treeneistä, taas!
Illalla hain vielä tokoesteen pihalle, ja harkkasin hyppyä Helmin ja Lunan kanssa. Tehokas päivä. Huomenna koittaakin taas arki...

4 kommenttia:

henna säävälä kirjoitti...

Kiia tytteliltä vähän myöhäiset onnittelut Helmi äipälle :)

karvakuonot kirjoitti...

Onnitelut Helmi mammalle
Topikan jengi

arttulan kirjoitti...

Myähästyneet synttärionnittelut Helmille toivoo Nova

Anonyymi kirjoitti...

Hep hep treenaamaan siitä! Pin on myös päättänyt kehittää aivan omia variaatioita liikkeistä. Onhan meillä vielä vähän aikaa ennen koetta... Teillä vähän vähemmän ;-) Silti ei Pintostakaan koskaan tiedä, mitä se oivaltaa kesken kaiken suorituksen. Kunhan on hauskaa! Joku juttu sillä on nyt meneillään, mutta mikä (ohjaaja raapii päätään). Ei ole aivan täydessä terässä, hmm. Helmi taitaa olla sitäkin enempi :-D Pitäisköhän polkaista vakoilemaan teidän koetta viikonloppuna (virn).

Kati ja PinPin