tiistai 6. tammikuuta 2009

Kuvia kuvia kuvia... ja jotain muutakin.

Pikkuiset ulkoilivat tänään jokainen yksitellen pienen hetken. Maailma oli avara ja ihmeellinen :) Reippaasti tutkittiin ympäristöä, toiset kovemmassa vauhdissa, toiset rauhallisemmin. Kaikki kuvat ulkoilijoista täällä. Samassa albumissa uusia sisäkuvia.
Kaisa
Matti
Kalle
Pilkku
Viiru
Jope
Vielä olis yksi pojista vailla omaa harrastavaa ihmistään. Vauhtia ja taistelutahtoa löytyy vaikka muille jakaa, joten ihan pelkäksi kotikoiraksi ei taida soveltua!
Tänään käytiin myös paimentamassa Lunan kanssa. Ja tällä kertaa saatiinkin ajella kotiinpäin naama virneessä :) Luna oli kivalla asenteella liikenteessä, ja harjoituksetkin meni ihan mukavasti. Treenattiin lampaiden kuljetusta Päivin ohi, ja Päivin luota mulle. Luna kun tahtoisi aina vaan viedä elikot Päiville, koska hän on Lunan Guru . Hyvin homma kuitenkin alkoi sujua ja koira näytti taas NIIN onnelliselta :)
Jade pääsi myös katsomaan lampaita, tällä kertaa Ritan mukana. Kyllä sitä välillä lampaat kiinnostikin, varsinkin kun ne meni vähän reippaammalla vauhdilla ohi :) Lampaat tosin näyttivät miettivän, mitä Batman tekee laitumella ;)
Eilen ulkoiltiin Lammenjärven jäällä. Itseäni hirvitti siellä kävellä, vaikka jää onkin paksua kovien pakkasten jäljiltä! Koirilla oli hauskaa senkin edestä! Luna ja Helmi irrottelivat oikein urakalla, ja Jade koitti pysyä tahdissa parhaan kykynsä mukaan, takinhelmat hulmuten :) Jokunen kuva täällä.
Tässä väsyneet lenkkeilijät! ps. Mun koirat ei saa tulla sohvalle ;)
Paitsi jos niillä on vilu, tai mulla on vilu, tai....

8 kommenttia:

Päivi Nietosvaara kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Päivi Nietosvaara kirjoitti...

Ups, poistin edellisen kommentin ku tuli kirotusvirheitä. Tässä sama uudelleen korjattuna:

Moi
Lunan treenit sujui tosiaan hyvin. Unohdit vielä mainita, että treenattiin myös pitkiä hakuja niin, että koira pullistaa kunnon kaaren mennessään sinne lampaiden taakse ja hienostihan se onnistui.

Terkkuja pikku Helmateille ja terkkuja tuleville omistajille. Uskon myös, että noista voi tulla melkoisia menijöitä ihan mihin tahansa harrastukseen. Helmillä on ihan taivaallisen ihana luonne. Superhieno narttu. Matti taas on ikiliikkuja, joka on aina valmis hommiin ja vielä nyt 9 v 5 kk vanhana tekee edelleen kaiken yhtä vauhdikkaasti kuin nuorena poikana.

Loistolapsia! :D

Terkuin
Päivi N

Mia kirjoitti...

Ei munkaan koirat saa tulla sohvalle... Tai sänkyyn... :D

Anonyymi kirjoitti...

Tää on NIIN epäreilua, että Luna ja sinä osaatte jo vaikka mitä, ja me ei Ormin kanssa osata yhtään mitään! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ei meillekään saanut yksikään koira tulla sohvalle ennen... Sitten tuli Viun ja Matin tytär taloon ja laittoi koko porukan tassun alle. Nyt se lukee isännän kanssa illalla sähköpostit sohvalla Karin kainalossa. Tai kömpii mun kainaloon vielä viimeiseksi telkkua hiukan katsomaan. Lellukki... vaativa sellainen. Oikeasti, joka päivä treenataan ja tehdään vilkkaan koiran kanssa tärkeitä asioita.
Napatkaa nyt tuo ihana urospenne! Pinto on niin samaa maata kuin sekin, viuh vauh ja menoks ja lujaa! Siinäpä tekijän alku!

Kati ja Pinto

Päivi Nietosvaara kirjoitti...

Kati hei! Pintolle pitää olla leikkikaveri sillä bordercolliet on sosiaalisia tyyppejä ja tarvii koiraseuraa. Eli kait sä nyt olet ottamassa Pintolle kaverin.... olethan :)
Päivi N

Anonyymi kirjoitti...

Joo Päivi, heti kun olen vaihtanut työpaikkani tai sopivan ikäinen ja tyyppinen bc tarjolla. Pikkupentua en voi ottaa nykyisen työni viedessä aivan liikaa aikaa. Jokainen koiranalku on ansainnut paljon paremmat lähtökohdat kuin mitä minä pystyn tällä hetkellä tarjoamaan. Niiden kanssa pitää OLLA ja tehdä hirmuisesti pohjatyötä. Ja varsinkin tuo herra "Johnny Depp" (kaunis poika) vilkkaana pentuna vaatii paljon touhuamista. Voi hitsin hitsi, nimikin olisi ollut valmiina...
Ai niin, ei Pinto osaa leikkiä koirien kanssa. Mutta juoksuseura sille kyllä aina kelpaa. Mitä nopeampi, sen parempi!

Tanja: tuo blogin yläkuva on HIENO! Yritimme kuvata Pintoa suolla juoksemassa, mutta kas kummaa, suurimmassa osassa kuvista näkyi vaan talvimaisemaa :-P Vain nopeat elävät!

Kati ja Pinto the ViuhVauh

Päivi Nietosvaara kirjoitti...

Katille: Voi harmi, minä kun niin jo näin iloisen Helmatin sinun hyvässä hoidossa. Ja kyllä sinä pennun kanssa ihan hyvin olisit pärjännyt vaikka töissäkin pitää käydä. :D
Täytyy vielä käydä kattomassa Helmatteja ennenkuin lentävät maailmalle.
Päivi N