sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Viikonloppuna paimennettiin

Tämä viikonvaihde meni oikein mukavissa merkeissä, molempina päivinä paimennellen. Jade pääsi taas myös katselemaan lampaita. Alkuun sitä selvästi jännitti/ ihmetytti tilanne ja se keskittyi maan haisteluun ja Ritan katseluun. Sitten juoksevat lampaat alkoikin kiinnostaa, ja hetki mennä viipotettiin perässä häntä piipalla! Yhtäkkiä ilme muuttui, ja batmanista kuoriutui katu-uskottava paimen :) Ilme tiukkana, korvat pystyssä ja häntä alhaalla se hiipi kohti lampaita, ja voi sitä riemua kun huomasi että lampaat väistää häntä :) Samaa liikehdintää nähtiin myös tänään.
Varokaa lampaat, Batman on kuoriutunut viitastaan! :D
Tässä 11 viikkoisen Jaden tyylinäytettä:
Luna oli myös oikein hyvillä fiiliksillä molempina päivinä. Hakuja tehtiin, ja "pois"-käskyä opeteltiin. Päivin ohi kuljeteltiin lampaita, ja suuntakäskyjä harjoiteltiin taas. Mitähän vielä. Paljon kaikkea tehtiin, Luna oli ihan hyvä, ohjaajalla vaan ei toi laajakaista aina toimi, ja yhteys pätkii. ;)
Lunan kuvatuksia:
Kaikki kuvat äiteen ottamia, ja ne löytyy täältä. Saman albumin lopussa kuvia myös ulkoilevista penneleistä.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wau, batman ilman viittaa! Jade on kyllä hieno! Ja mukavaa, että Luna saa nupilleen mietittävää :-D Miten niin kieronoloinen koira...
Rapsut Helmateille ja vakiporukalle!

Kati ja Pinto, joka treenaa näköjään luistelua pihalla

Anonyymi kirjoitti...

Ihan pakko vielä jatkaa. Miten ihmeessä sä saat neljä Helmattia samaan aikaan syliin ja kannettua niitä pihalle ilman karkaamisia... Aivan loistava kuva kasvattajasta ja Helmin pennuista! Äitee on ottanut loistokuvan, hyvä äitee!

Kati

Tanja kirjoitti...

Ne neljä Helmattia on sylissä, kun keräilin niitä ympäri pihaa! :D
Ne ei totisesti pysy hetkeäkään aloillaan, vaan levittäytyvät joka ilmansuuntaan silmänräpäyksessä! ;)

kehveli kirjoitti...

Katille...
"tähtireportteri" kiittää ja kumartaa! ;)

Päivi Nietosvaara kirjoitti...

Lunasta alkaa kuoriutua melko näppärä paimenkoira. Nyt sitten vaan treenataan ankarasti ja heti ensi kesänä kokeisiin koittamaan. Vielä on muutama kuukausi aikaa hioa suoritusta huippuunsa.

Niin ja syksyllä sitten katsotaan onko Jade jo valmis kokeeseen.

Päivi N

Mia kirjoitti...

Paimenkoiria oikein enemmänkin! Hienoa katseltavaa!