torstai 22. tammikuuta 2009

Paimennusta ja muuta puuhaa

Päästiin treenaamaan paimennusta taas tänään. Luna oli loistava! Ekalla kerralla tehtiin pari hakua ja flänkkejä treenattiin vaikeampaan suuntaan. (Mun opintomateriaalissa lukee The Unnatural Flank ;) ) Lunsku (tai minä) ollaan kai hiffattu jotain, koska molemmat hommat sujui hienosti. Luna kuunteli kiltisti käskyjä ja teki mitä pyydettiin. Sitten huilitauolle. Toisella kerralla haettiin lampaat kaaaaaaukaaa! Ekalla yrityksellä jäi arpomaan matkalle, mutta seuraavat kaks hakua onnistui hienosti! Sitten treenattiin lisää flänkkejä, ja lopuksi kuljetusta. Ja ai että, olen kyllä tyytyväinen ja ylpeä pienestä paimenestani! :)
Kalle treenaamassa "keinua". Jade varmistaa osuuko tassut kontaktille ;)
Masa luun kimpussa. Se on niin hieno pentu! Joka päivä tykkään siitä enempi.
Helmi on tehnyt enemmän tai vähemmän tokoa joka päivä. Koe lähestyy, ja epätoivo kasvaa ;) Se on ollut ihan pelle. "Hurja vauhti korvaa puuttuvan älyn"- Helmin motto viime päiviltä. Treenit on koostuneet pääasiassa perusasennon hakemisesta ja yleisestä rilluttelusta. Noh, onpahan ihmisillä hauskaa meidän kustannuksella ;)

2 kommenttia:

kehveli kirjoitti...

Onnea matkaan kokeeseen!
Sekä "epätoivoiselle" ohjaajalle, että iloiselle rilluttelija-Hellille!

Päivi Nietosvaara kirjoitti...

Onnea kokeeseen. Helmatti voi täällä hoidossa oikein hyvin. On aikas hauska poika. Kati kyl tää Masa tahtois ruveta Pinton kaveriksi. Vink, vink.