torstai 19. maaliskuuta 2009

Aurinko armas :)

Ihanan keväinen päivä :) Aurinko paistoi aamusta iltaan! Ulkoiltiin koirien kanssa pellolla, ja mä tietysti ulkoilutin kameraa myös. Kuvia Picasassa.
Helmi tarkkana.
Helmi alkaa olla tosi hirveen näköinen! Hännästä roikkuu muutama pidempi karva, ja muutenkin sen turkki on kulahtaneen-harmaa. Noh, hälläväliä :)
Luna löysi -tietysti- taas jotain p*****, ja koristeli itsensä trikkimerkein. Niistähän mä oon haaveillu ;)
Jadella oli tänään viimeinen päivä sulfa-kuuria. Nyt toivotaan kädet kyynärpäitä myöden ristissä, et oireet pysyis poissa!!! Jos kaikki menis hyvin, niin ens tiistaina pitäis viedä seuraava pissanäyte...
Pentulainen on päässyt kahtena peräkkäisenä päivänä mukaan tallille touhuilemaan. Se on ollut siellä luvattoman vähän mukana. On ollut niin kylmää, ettei sitä oo voinu pitää autossa ratsastuslenkkien aikaa palelemassa. Nyt otetaan vahinko takaisin! Keskiviikkona hän pääsikin herkuttelemaan kavionpaloilla (pehmeitä sädepaloja, kun muuhun ei harvahampaat pysty...) kun kengittäjä kävi, ja tietty namipalleroitakin piti hakea karsinan nurkasta ;) Isompien mallilla suhtautuu ihan kivasti hevosiin, eli saavat olla rauhassa tarhoissaan, ilman isompaa mielenkiintoa :)
Jade ja Pilke

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia <3 Penpen ihan intona kaikista "uusista" jutuista :)

Soile kirjoitti...

Minä myös yhdyn rukouksiin ja toivon, että ihanaisen Jaden vaivat todella nyt loppuvat!!!

Siellä vaan pentu nauttii palleroista, ilman paniikkia, niinkuin meillä, you know :)

(Ompas Pilke jo suuri!)